Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бившу девојку НОВАКА ЂОКОВИЋА зову српском Џенифер Лопез, а ево шта је она имала да каже о нашем најбољем тенисеру (ФОТО)

Њихова љубав била је кратка и слатка

1661519834_nole-lejdi-li-instagram-printskrin-djokernole-ladyleeofficial.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/ђокерноле/ладyлееоффициал
Oglas

Прва девојка Новака Ђоковића, Лидија Поповић јавности је позната као Лејди Ли, једна од најпознатијих женских ди-џејева са наших простора.

Осим по занимљивом послу, Лидија препознатљива је и по провокативним фотографијама које качи на друштвене мреже.

 

Новак и Лидија су као веома млади упловили у емотивну везу, а Новак тада није ни слутио да ће постати један од најпознатијих тенисера света. Њих двоје покушали су да одрже везу на даљину, међутим убрзо су се растали због њених обавеза у Новом Саду а његових у Београду.

Иако је свако кренуо својим путем, остали су у добрим односима, а Лидија је једном приликом открила и занимљиве детаље о Новаку.

- Ноле је за време наше везе увек био пажљив и насмејан, али то је било када није имао обавезе као што има данас. Сада носи велики терет на леђима као славни мушкарац у свету спорта. Наравно да Ноле није папучар... - испричала је Лидија.

Прочитајте још: Мало ко зна да је она КУМА АНИ ИВАНОВИЋ: На венчању бивше тенисерке и фудбалера блистала је у ружичастој тоалети (ФОТО)

 

Лидија је врло поносна на посао који ради, али и на своју лепоту и изглед, па не изненађује што често дели фотографије на друштвеним мрежама, а многи је у Србији пореде са лепом певачицом Џенифер Лопез. 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas