· · Komentari: 0

Bivšu devojku NOVAKA ĐOKOVIĆA zovu srpskom Dženifer Lopez, a evo šta je ona imala da kaže o našem najboljem teniseru (FOTO)

NJihova ljubav bila je kratka i slatka

1661519834_nole-lejdi-li-instagram-printskrin-djokernole-ladyleeofficial.png
Foto: Instagram/Printskrin/đokernole/ladyleeofficial

Prva devojka Novaka Đokovića, Lidija Popović javnosti je poznata kao Lejdi Li, jedna od najpoznatijih ženskih di-džejeva sa naših prostora.

Osim po zanimljivom poslu, Lidija prepoznatljiva je i po provokativnim fotografijama koje kači na društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Novak i Lidija su kao veoma mladi uplovili u emotivnu vezu, a Novak tada nije ni slutio da će postati jedan od najpoznatijih tenisera sveta. NJih dvoje pokušali su da održe vezu na daljinu, međutim ubrzo su se rastali zbog njenih obaveza u Novom Sadu a njegovih u Beogradu.

Iako je svako krenuo svojim putem, ostali su u dobrim odnosima, a Lidija je jednom prilikom otkrila i zanimljive detalje o Novaku.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... - ispričala je Lidija.

Pročitajte još: Malo ko zna da je ona KUMA ANI IVANOVIĆ: Na venčanju bivše teniserke i fudbalera blistala je u ružičastoj toaleti (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Lidija je vrlo ponosna na posao koji radi, ali i na svoju lepotu i izgled, pa ne iznenađuje što često deli fotografije na društvenim mrežama, a mnogi je u Srbiji porede sa lepom pevačicom Dženifer Lopez. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.