Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бизаран начин на који је КИМ КАРДАШИЈАН ИЗГУБИЛА ПРЕКО 14 КИЛОГРАМА: Старлета на мети оштрих критика (ФОТО)

Докле је спремна да иде зарад изгледа?

1666343437_309141819_545829247267558_2450505702772687465_n.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/кимкардасхиан
Oglas

Медији пишу да је Ким Кардашијан изгубила преко 14 килограма, а њена трансформација је започела како би ушла у чувену хаљину Мерилин Монро.

Позната старлета драстично је смршала, што се највише види по њеним облинама које су приметно мање. Сви су се питали како јој је пошло за руком, а онда су медији почели да пишу о њеном начину мршављења који је све оставио у шоку.

Прочитајте још: Две деценије љубави: Водитељка Маја Николић прославила јубиларну годишњицу брака - "Хвала ти за подршку" (ФОТО)

Наиме, судећи по новинским натписима, Ким и Клои су смршале захваљујући инјекцијама оземпиц. Те ињекције примају оболели од Дијабетеса типа 2, али су поједине клинике почеле да их користе као третман за мршављење. Како пише buro247.rs, месечна цена креће се од 1000 до 1500 долара.

Почиње се са мањим дозама које се повећавају са протеком времена. После одређеног времена пацијенти могу почети да их убризгавају сами себи.

Друштвена мрежа Твитер се усијала од коментара поводом драстичног мршављења Ким Кардашијан. Поједини су осудили њен начин губитка вишка килограма, сматрајући га опасним по здравље и неприродним.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas