· · Коментари: 0
краљевска породица

Ближи се платинасти јубилеј краљице Елизабете: Да ли ће и принц Хари и Меган Маркл добити медаљу?

Да ли краљица Елизабета одати почаст медаљом Меган и Харрију за њен платинасти јубилеј?

1632938592_00beff6e0e3ea2b3960997936a79060dda5b0852.jpg
Фото: Епа

Британска монархија је претрпела много тога од од одлуке принца Харија и Меган Маркл да се повуку са својих краљевских дужности и "бомбастичног" интервјуа код Опре у марту ове године. Међутим, упркос наводима о сталном расколу између старијих чланова краљевске породице и војводе и војвоткиње од Сасекса, краљица наводно планира да принцу Харију и Меган додели посебну медаљу од током платинастог јубилеја када ће обележити седам деценија на престолу, преноси Тхе Лист.

Бакингемска палата је у прошлости истицала да су медаље са претходних прослава јубилеја додељиване старијим члановима краљевске породице због њиховог служења нацији. Међутим, овог пута се специјалне јубиларне медаље уручују многим другим члановима породице, укључујући Камилу, војвоткињу од Корнвола, Кејт Мидлтон, војвоткињу од Кембриџа, Софи, грофицу од Весекса, Зару, принцезу Беатрис и друге.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон се појавила у хаљини од које ЗАСТАЈЕ ДАХ! Позната дизајнерка креирала НЕВЕРОВАТАН модел због ког су СВИ ГЛЕДАЛИ у војвоткињу! (ФОТО)

Занимљво је да краљица сама купује медаље за чланове своје породице. Наиме, принц Хари је од своје баке краљице Елизабете добио две посебне јубиларне медаље, једну за њен златни јубилеј 2002. године, а другу за дијамантски јубилеј монарха 2012. године.

Планира се велика прослава јубилеја следеће године, а краљица ће у петак, 1. октобра, започети прославу, уз специјалну садњу дрвећа заједно са својим сином и престолонаследником, принцом Чарлсом.
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.