Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Болна исповест познате водитељке: Супруг је оставио месец дана пред порођај са близаницима

Водитељки је живот сервирао пакао пред порођај!

1637566140_dragana.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Драгана Катић важи за једну од најпопуларнијих водитељки на нашим просторима, са дугом каријером.

Прочитајте још: Вратила се романтичним комедијама: Џенифер Лоепз поново у венчаници (ФОТО/ВИДЕО)

Увек смо је на телевизији гледали насмејану и срећну, а мало је оних који су знали када су њој лоши дани. Сада је одлучила да исприча шта јој се то дешавало у тешким периодима живота, што публика није могла ни да претпостави.

- Имала сам ситуације када је моја мајка била тешко болесна, када сам је ујутру водила на хемиотерапије, поподне снимала два „Гранд шоуа”. Саша Поповић је једини знао за то, не само зато што је био мој надређени, већ зато што смо у пријатељским односима и сматрала сам да треба да му кажем, јер нисам знала исход тога, па да буде припремљен уколико се нешто деси. Још нисам заборавила те среде ујутру када сам мајку водила на хемиотерапије. У осам ујутру је одведем, у 12 је вратим кући, остављала сам је да буде са кумом док не завршим са послом. Отац моје деце је ујутру умро, а ја сам тада морала да идем да завршим све са његовом бившом супругом, са својом децом, њиховом сестром и после тога да снимам „Никад није касно”. То је мој посао, вас гледају милиони, од вас се очекује максимум, ако не можете да дате максимум, онда је боље да се повучете и не радите – присетила се Драгана.

Муж ју је оставио пред рођење близанаца!

- Одлучила сам сама да родим децу, њихов отац је до одређеног периода учествовао у њиховом одрастању, али касније мање, али контакти су увек постојали. Деца су до последњег дана са њим била у контакту, ту нема збора. Ниједног тренутка није био битан мој и његов однос, него само неиспуњење његових обавеза према деци, али то је било. То смо сада заборавили и нећемо се враћати на нешто што је било и причати о некоме ко није присутан, ни физички ни ментално на овом свету. То је затворена тема. Док је био присутан, ја сам говорила како је било, а онда је и он могао да одговори и каже да ли сам у праву или не. Био је судски процес. Он сада није ту и не може да одговори на било шта што бих ја рекла – навела је Катићева за “Сторy” и признала да је много проплакала.

Сузе су океј!

- Милион пута ми се десило да заплачем због свега што ме је задесило. „Сузе су океј” – што би рекла Мирјана Бобић Мојсиловић, ту нема говора. Сузе су стварно катализатор. Стварно сам срећна да дођем у ситуацију да се исплачем, јер се добро осећам после тога. Волим ситуације када могу да плачем и оне ми пријају. У последње време ми то теже иде, а имам и разлога да се исплачем, да себи олакшам. Морамо имати део своје приче када ћемо се извриштати и исплакати, ударати у џак, да ту енергију избацимо из себе – дала је свој савет водитељка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas