· · Komentari: 0
OTVORENO

Bolna ispovest poznate voditeljke: Suprug je ostavio mesec dana pred porođaj sa blizanicima

Voditeljki je život servirao pakao pred porođaj!

1637566140_dragana.jpg
Foto: Ataimages

Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljki na našim prostorima, sa dugom karijerom.

Pročitajte još: Vratila se romantičnim komedijama: Dženifer Loepz ponovo u venčanici (FOTO/VIDEO)

Uvek smo je na televiziji gledali nasmejanu i srećnu, a malo je onih koji su znali kada su njoj loši dani. Sada je odlučila da ispriča šta joj se to dešavalo u teškim periodima života, što publika nije mogla ni da pretpostavi.

- Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva „Grand šoua”. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom. Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam „Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite – prisetila se Dragana.

Muž ju je ostavio pred rođenje blizanaca!

- Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla – navela je Katićeva za “Story” i priznala da je mnogo proplakala.

Suze su okej!

- Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. „Suze su okej” – što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe – dala je svoj savet voditeljka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.