· · Коментари: 0
БОРАЦ

БОСОНОГА глумица на ОТКРИВАЊУ ЗВЕЗДЕ на Булевару Славних: Кристина Еплгејт, бори се као лавица након тешке дијагнозе

Кристина Еплгејт, звезда 80тих и 90тих, већ дуги низ година бори се за своје здравље

1668499823_Christina-Eplgejt-EPA-images.jpg
Фото. ЕПА

Кристина Еплгејт (50), прославила је постављање звезде у њену част, на Булевару славних. Ово је прво Кристинино појављивање у јавности, након што је прошле године саопштила да болује од мултипле склерозе. 
Глумица се на овом догађају осврнула на своју каријеру у дирљивом говору, препуном хумора и топлине.
''Имала сам веома занимљив живот. Све је почело када сам као мала девојчица стајала у реду чекајући да видим први део 'Звезданих стаза', баш на овом плочнику, испред овог театра, гледајући у звезде познатих'', изјавила је она тим поводом и додала: '' Запитала сам се ко су ови људи? Шта су то урадили? Да ли су урадили нешто добро, или нешто лоше? Шта год било, желим и ја једну. Имала сам само пет година. Овај дан ми значи више него што можете да замислите.'' 

Фото: ЕПА 

Еплгејт су овом приликом подржале њене колеге: Кејти Сигал, Дејвид Фаустино и Линда Карделини. Асистирали су јој током доласка на црвени тепих 'Хода славних', јер је глумица имала потешкоћа при кретању, те је овом приликом користила штап, и током манифестације већину времена седела на столици.

Прочитајте још: Славна глумица проговорила о борби са тешком болести: На снимање је долазила у инвалидским колицима, а данас не може да хода без штапа

Глумица је недавно изјавила за Њу Јорк Тајмс, да је морала да уложи додатни напор током снимања последње сезоне серије ''Мртав за мене'', у којој глуми. Када се обратила својој ћерки, која је овим поводом стајала у публици, Кристина је заплакала:
'' Хвала што си уз мене у сваком тренутку'', и шаљиво додала: '' Ох, узгред, болесна сам. Да ли сте приметили?
Чак не неосим ни обућу...требало би да се смејете томе!''

Фото: ЕПА 

Ово није први пут да лепша глумица има проблема са здравље. 2008.године је имала дуплу масектомију, након дијагнозе да има канцер дојке. Њена мајка је такође преживела исту ситуацију са канцером дојке.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.