Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Божићна песма која зарађује милионе сваке године: Мараја Кери ју је отпевала пре 30 година (ВИДЕО)

Ретко шта симболизује празничан период више од празничног хита Мараје Кери "Алл И Wант фор Цхристмас Ис Yоу"

1703581447_fec3d664731912d8826b467153419652ab3a6abd.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Песма је постала синоним за божиц́не празнике и тешко је отиц́и било где у ово доба године, а да је не чујете.

За чувену певачицу ова песма још увек представља извор прихода. Билборд процењује да је певачица прошле године зарадила 1,86 милиона долара само од ове песме, док према студији Тхе Ецономист из 2016. године, Кери зарађује у просеку 2,5 милиона долара сваке године.
 
Песма, објављена 1994. године, могла би да премаши 100 милиона долара укупне зараде 2023. године, према извештају Ассоциатед Пресс-а.

Алл И Wант фор Цхристмас Ис Yоу достигла је милијарду стримова на Спотифају у децембру 2021. и била је број 1 на Биллбордовој листи Хот 100 последње четири године заредом. Кери је током година зарадила милионе долара захваљујуц́и успешној музичкој каријери, турнејама и спонзорима, а певачица има процењену нето вредност богатства од 350 милиона долара, према Целебритy Нет Wортх-у.

Алл И Wант фор Цхристмас Ис Yоу поставио је три Гинисова светска рекорда 2019. године, укључујуц́и и наслов песме са највише стримова на Спотифају за 24 сата. У једном дану у децембру 2018. стримована је више од 10,8 милиона пута, а рекорд је поново оборен 2022. са 21,3 милиона стримова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas