Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Браку дали нову шансу: Пеђа Јовановић се помирио са супругом - растали су се због алкохола, а сада му је све опростила

Супруга Пеђе Јовановића, Ана, потврдила је да је њховом брак добио другу шансу

1700124370_629dc4108ff5b7f2ece9202e7637b766da53551f.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певач Пеђа Јовановић и његова супруга Ана током једног периода живели су одвојеним животима, како би могли да размисле да ли браку треба дати другу шансу.

Недавно је Ани био рођендан, а певач је све време био уз супругу коју је и обрадовао мноштвом букета розе ружа. Од тада се говори о њиховом помирењу, а сада је Ана искрено одговорила на питање које је добила на друштвеној мрежи Инстаграм.

Љубав је добила нову шансу:

- Наравно да ћу одговорити на то питање, јер је сада то очигледно. Са њим сам од своје 18. године и још тад сам сањала о складној породици коју смо направили у међувремену. Након свих препрека на које смо наилазили последњих година, напокон могу да кажем да је победила љубав и искрена борба за опстанак наше велике породице - рекла је искрено Ана чиме је потврдила помирење са Пеђом.

Пеђа никада није крио да је његов брак трпео због њега и сам је говорио да је правио грешке. Ипак, дао је све од себе да то промени, што је његова супруга и препознала:

- Омануо сам у браку катастрофално! Кренуо сам неком странпутицом, а мој живот у то време нико није могао да испрати! То је било јако напорно. Нон-стоп кафана, алкохол. Уместо да одем кући после свирке, ја остајем са другарима. Измишљао сам различите глупости! Извинио сам се за све и извињавам се и дан данас - признао је Пеђа једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas