Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Брала сам јабуке и трешње за дневницу": Сузана Јовановић открила да јој живот није увек био мед и млеко - "Имала сам великих финансијских проблема"

Пре брака са Сашом Поповићем, Сузана је живела знатно теже

1674660912_grand_specijal_13052022_0032.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сузана Јовановић и Саша Поповић у браку су 24 године. Важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, који не прате скландали. Живе у луксузном дому на Бежанијској коси, а поред тога имају и вилу у Опатији и велики возни парк.

Певачица не крије да је одрастала скромно и да није увек живела у изобиљу:

"Ја сам дете са села, из једне радничке породице, само тата је радио. Увек волим то да истакнем, јер сам због те ситуације постала бољи човек и знам да ценим све ово што данас имам", открила је једном приликом у емисији "Сцена".

Помагала је својим родитељима и радила разне послове:

"Никад се нисам стидела да кажем да сам брала јабуке и трешње за дневницу, са мојима копала кукуруз, куповала ствари на бувљаку. Једноставно, то је нормално, колико сте пара имали, толико сте могли да купите".

Данас је удата за једног од најмоћнијих човека на естради, а иза себе има успешну певачку каријеру. Међутим, у прошлости је имала доста финансијских проблема:

"Ја сам пре Салета имала великих финансијских проблема. Нисам имала ту срећу, као сада, да мирно спавам, зато што Сале ради за нас, за мене и децу, те о материјалним стварима не морамо да бринемо. Међутим, било је периода пре Саше када сам имала 20 динара у џепу и када ми је фрижидер био празан, нисам имала шта да једем. Али сам ипак остала ментално јака и здрава, остала сам нормална, узела сам живот у своје руке и решила да то променим.

Био је неки сплав 'Пирана'. Отпеваћу тамо за 50 марака, али ћу сутра имати да себи купим хлеб, млеко и нешто најосновније. Имаћу да направим неку чорбицу и неки мали, лагани ручак, јер сама сам живела у гарсоњерици у Миријеву. Морате да будете ментално јаки и да прихватите живот у том тренутку онакав какав јесте. Тешко јесте, али постоји начин увек да себи олакшаш те муке. Наравно, када је кренуо посао, тезге, када су људи почели да ме зову, кренула је и зарада и било ми је боље", испричала је својевремено у емисији "Прес претрес".

Подсећамо, Сузана Јовановић и Саша Поповић венчали су се 1998. године, а кумовали су им Лепа Брена и Слободан Боба Живојиновић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas