Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Брега јој је посветио чувени хит "Битанга и принцеза": Била је једна од најлепших жена у Југославији, а касније се удала у родила дете у 46. години (ФОТО)

Лепотица којој је Горан Бреговић посветио један од својих највећих хитова

1699623305_Foto-Ataimges.rs-Brega.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Осамдесете године прошлог века обележиле су многе лепе жене, а она која је носила титулу једне од најлепших била је Љиљана Тица.

У то време Љиљана Тица је била најлепша и најпопуларнија југословенска манекенка. Освајала је све својом неодољивом појавом и ноншалантним природним ходом бивше спортисткиње.

 

Њена лепота није познавала границе, а модне куће су се отимале о њу. Као права лепотица добила је прилику и да се опроба на филмском платну и заиграла је у филму "Војникова љубав" давне 1976. Тада је кадар делила са Војом Брајовићем, Драгомиром Бојанићем Гидром и Александром Берчеком. Многи мушкарци сањали су о томе да освоје њено срце, а мали број је успео да се похвали тиме.

Прва младалачка љубав са колегом Момом Јаковљевићем, данас хирургом, обележена је забавом, анегдотама и смехом. Ипак, њен живот обележила је веза са нашим познатим музичаремГораном Бреговићем Брегом.

Уз његово име деценијама се повезују многе лепотице, а међу њима је и глумица Катарина Радивојевић. Ипак, знатно већу пажњу јавности привукла је његова романса за најпопуларнијом манекенком старе Југославије, Љиљаном Тицом. Љиљана је била права звезда, и Брега једноставно није могао да одоли лепоти и шарму најпопуларнијег модела СФРЈ. Заједно су били две године. Након што су ракинули испливала је истина о њиховој вези.

Писало се да је он побегао од ње, али јој је посветио чувену песму - "Битанга и принцеза". У неколико наврата и сама Тица је признала да су њих двоје су имали врло бурну везу. Раскинули су јер је она била врло посесивна и љубоморна, што њему у јеку каријере није било потребно. Победивши на избору "Елит лице године" часописа "Базар" Тица је отпутовала на светско такмичење лепоте у Акапулку. То јој је отворило врата светских модних агенција, међу којима је била најпривлачнија она из Минхена због које се 1983. године тамо преселила да живи.

На једном гала пријему упознала је Франца Хермана Марију Беча, садашњег супруга, а тадашњег директора маркетинга немачког издања часописа "Елле". Они су се венчали у мају 1987. на Хвару, где је обављено и црквено венчање. Она је у 46. години родила сина Ленија и то је била највећа срећа у њеној породици. Од тада је њен живот добио нови смисао. Данас се Љиљана Тица бави бизнисом из области гастрономије.

Бреговић се 1993. године оженио дугогодишњом девојком, босанском манекенком Џенаном Суџук, и то у Паризу. С њом је Брега добио три ћерке.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas