Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВОЈВОТКИЊА

ЧАРОБНИ ПРСТИ: Кејт Мидлтон све одушевила скривеним талентом (ФОТО)

Кејт Мидлтон је у тајности вежбала за изненађујући наступ у Вестминстерској опатији о човеку који је изгубио свог деду током пандемије.

1640422007_0000000jana.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Том Вокер, који је написао песму коју је свирала у краљевском стилу, открио је како је било радити иза кулиса са војвоткињом од Кембриџа.

Кејт је била домаћин догађаја, који је био организован у знак захвалности људима који су подржали своје заједнице током пандемије.

Прочитајте још: "Ово ћу рећи само једном": Овако ДАНАС ИЗГЛЕДАЈУ глумци чувене серије "АЛО, АЛО" (ФОТО/ВИДЕО)

Тизер клип за музичку емисију наговестио је да ће војвоткиња такође открити посебну скривену вештину и свирати клавир у емисији ИТВ која је приказана на Бадње вече.

Вокер је рекао за Миррор Онлине да је Кејт била "прилично нервозна" током своје прве пробе "јер дуго није свирала са другим музичарем".

Пар је седео на супротним странама собе током "веома тајне" вежбе када је Кејт одсвирала песму око девет пута и "растурила", каже музичар.

Додао је: „Била је тако фина. Мислим да је на првој проби коју смо радили била прилично нервозна јер дуго није свирала са другим музичарем. Она има клавир код куће, али онај који смо изнајмили на дан биће исти онај који смо користили. Био је потпуно другачији од њеног, па је покушавала да га осети."

„Она је једноставно љупка, стварно опуштена, веома симпатична, изгледа веома приступачна."

Кејт се "апсолутно допала" песма и питала је да ли би господин Вокер могао да је изведе, рекао је.

Али недељу дана касније, њен тим је поново ступио у контакт и рекао да је заиста жели да сама одсвира клавирску композицију, додао је он.

"Нисам чак ни знао да свира клавир. Био сам помало затечен,  као да је ово лудо", наставио је.

"Невероватан музичар и какав невероватан дан, био је луд."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas