Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СМЕХ ДО СУЗА

"Ово ћу рећи само једном": Овако ДАНАС ИЗГЛЕДАЈУ глумци чувене серије "АЛО, АЛО" (ФОТО/ВИДЕО)

Незаборавна серија "Ало, Ало", ни након скоро четрдесет година од почетка снимања серије и емитовања, не престаје да осушевљава публику.

1640332488_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Уколико сте се питали шта се догодило са ликовима који су нас толико пута насмејали, овај текст ће вас сигурно натерати да пожелите да још једном одгледате чувену серију.

Гордон Кеј - Рене

Незаборавни Рене, кога је играо Гордон Кеј, нажалост је преминуо 2017. године. За њега колеге глумци кажу да је био непресушан извор инспирације и тако рећи покретачка снага глумачке екипе. 

Рене волео је да летује на Хвару, а током једне посете деведесетих дао је једини интервју за овдашње медије.

Прочитајте још: Где су сада глумци ОМИЉЕНОГ ПРАЗНИЧНОГ филма "У ствари љубав": Трагедија, сломљено срце и Холивуд (ФОТО)

- Надам се да ваш часопис не занима јесам ли хомосексуалац или нисам, зар не? Драго му је што је серија тако популарна у Југославији. Сећам се да ми је из ваше земље стизало на десетине писама - рекао је тада популарни глумац том приликом.

Кармен Силвера - Едит

Кармен Силвера, која је глумила Ренеову супругу Едит, такође је преминула 2002. године, а медији у Британији су у то време писали да је била страствени пушач, али да је одбила да се лечи када јој је рак дијагностикован. 

Вики Мишел - Ивет

Вики (70) је у серији играла Ренеову љубавницу Ивет, а њихове заједничке сцене заштитни су знак серије "Ало, Ало". Сећамо се разних догодовштина Ивет с немачким официрима, а зарађивала је проституисањем због болесне мајке и зарад "блиставе будућности с Ренеом".

Ким Хартман – Хелга

Ким Хартман (69), која је глумила секси Хелгу, немачку солдаткињу продорног гласа и стаса, каријеру је започела у Београдском позоришту у енглеском граду Ковентрију. Театар је тако назван јер је изграђен од дрвета поклоњеног и допремљеног из околине Београда после Другог светског рата.
Ричард Гибсон - Хер Ото Флик

Хер Ота Флика, кога памтимо по преувеличаном храмљању, глумио је изванредни Ричард Гибсон, који данас има 67 година. Док је популарност серије била у јеку, Ричард и Ким Хартман направили су дуо "Флик и Хелга фун цлуб", наступајући као кабаре перформери.

Гај Синер - Поручник Грубер

Поручник Грубер, хомосексуалац који је био заљубљен у Ренеа, а чији лик тумачи Гај Синер, има 73 године. Иако се из серије то не би могло закључити, Синер је познат као женскарош. С породицом живи у Сасексу у Енглеској.

Чланови екипе међу којима је популарни Хер Флик - Ричард Гибсон, Хелга - Ким Хартман и поручник Грубер - Гај Синер данас се врло радо састају, како би пред публиком оживели успомене на време када су снимали ову популарну серију. 

Гибсон и Хартман су проговорили о томе колико им је било тешко да се не смеју током снимања сцена, због чега су избегавали да једно друго гледају у очи. 

Остали чланови екипе који су преминули: Први који је овај свет напустио био је господин Леклер (Џек Хејг), који је преминуо још 1989. године. Памтимо га по реченици "То сам ја, Леклер", четири године након Леклера преминуо је и Кенет Конор, који је тумачио лик погребника, господина Алфонса, 2003. године преминула је и Роза Хил која је у хит серији "Ало, ало!" глумила мадам Фани, џангризаву Ренеову ташту. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas