Oglas
· · Komentari: 0
VOJVOTKINJA

ČAROBNI PRSTI: Kejt Midlton sve oduševila skrivenim talentom (FOTO)

Kejt Midlton je u tajnosti vežbala za iznenađujući nastup u Vestminsterskoj opatiji o čoveku koji je izgubio svog dedu tokom pandemije.

1640422007_0000000jana.png
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Tom Voker, koji je napisao pesmu koju je svirala u kraljevskom stilu, otkrio je kako je bilo raditi iza kulisa sa vojvotkinjom od Kembridža.

Kejt je bila domaćin događaja, koji je bio organizovan u znak zahvalnosti ljudima koji su podržali svoje zajednice tokom pandemije.

Pročitajte još: "Ovo ću reći samo jednom": Ovako DANAS IZGLEDAJU glumci čuvene serije "ALO, ALO" (FOTO/VIDEO)

Tizer klip za muzičku emisiju nagovestio je da će vojvotkinja takođe otkriti posebnu skrivenu veštinu i svirati klavir u emisiji ITV koja je prikazana na Badnje veče.

Voker je rekao za Mirror Online da je Kejt bila "prilično nervozna" tokom svoje prve probe "jer dugo nije svirala sa drugim muzičarem".

Par je sedeo na suprotnim stranama sobe tokom "veoma tajne" vežbe kada je Kejt odsvirala pesmu oko devet puta i "rasturila", kaže muzičar.

Dodao je: „Bila je tako fina. Mislim da je na prvoj probi koju smo radili bila prilično nervozna jer dugo nije svirala sa drugim muzičarem. Ona ima klavir kod kuće, ali onaj koji smo iznajmili na dan biće isti onaj koji smo koristili. Bio je potpuno drugačiji od njenog, pa je pokušavala da ga oseti."

„Ona je jednostavno ljupka, stvarno opuštena, veoma simpatična, izgleda veoma pristupačna."

Kejt se "apsolutno dopala" pesma i pitala je da li bi gospodin Voker mogao da je izvede, rekao je.

Ali nedelju dana kasnije, njen tim je ponovo stupio u kontakt i rekao da je zaista želi da sama odsvira klavirsku kompoziciju, dodao je on.

"Nisam čak ni znao da svira klavir. Bio sam pomalo zatečen,  kao da je ovo ludo", nastavio je.

"Neverovatan muzičar i kakav neverovatan dan, bio je lud."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas