Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
свађа

Цеца бесно понављала "Искључите овог човека"! Жестока расправа у Звездама Гранда

Још један окршај међу члановима жирија

1648404423_ceca.png
Фото: Yоутубе/принтсцреен/Звезде Гранда
Oglas

Међу члановима жирија настала је расправа након музичког дуела кандидата Маје Милутиновић и Бобана Лазића. Шерифовићка је дала коментар на Мајину изведбу:

- Сада сте решиле да ви певате популарну музику, мајке ти? Па ти немаш тај трилер, немојте то да радите нема потребе за тим. Ми сви знамо колико си ти лепа, супер певаш и понашаш се и ти да певаш ово.

За Бобана Лазића додала је да је у једној песми био коректан, али да јој се друга није допала.

Прочитајте још: "Већ 20 година нисам добила улогу у филму": Радмила Живковић најискреније о положају глумаца данас

Након тога се огласио Поповић рекавши да му се свидела Бобанова изведба и да му је зато дао глас.

Ана Бекута  сложила се са Маријом додавши  да је била разочарана Мајиним избором песама, а кандидату Бобану је похвалила стајлинг.

Босанац се надовезао:

- Ја сам Маји дао глас из разлога што је у претходним круговима била одлична. Овакав избор песама није био добар, није било за глас, али сам дао зато што сматрам да има музичког посла у теби. Бобане прва песма одлична, друга ништа није ваљала.

Снежана Ђуришић истакла је да је Маја потенцијал, али да је ове вечери подбацила. Мили се сложио са остатком жирија, као и Вики која је предност дала Цециној кандидаткињи.

Свађа је избила окко песме "Исусе" коју у оригиналу изводи Цеца. Када је Босанац желео да изнесе своје мишљење, Вики се изнервирала јер је сматрала да је њен ред, па му је поручила "да је старији господин у годинама". Тада јој је Босанац одбрусио да је шипарица.

Прочитајте још: Анастасији Ражнатовић позлило пред наступ! Хитна помоћ морала да реагује

Цеца се умешала додајући Искључите човека! понављајући то више пута, алудирајући на Босанца. Расправи се придружила Вики.

Цеца је жустро и одлучно бранила своју кандидаткињу, сматрајући да је имала трему.

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas