· · Komentari: 0
svađa

Ceca besno ponavljala "Isključite ovog čoveka"! Žestoka rasprava u Zvezdama Granda

Još jedan okršaj među članovima žirija

1648404423_ceca.png
Foto: Youtube/printscreen/Zvezde Granda

Među članovima žirija nastala je rasprava nakon muzičkog duela kandidata Maje Milutinović i Bobana Lazića. Šerifovićka je dala komentar na Majinu izvedbu:

- Sada ste rešile da vi pevate popularnu muziku, majke ti? Pa ti nemaš taj triler, nemojte to da radite nema potrebe za tim. Mi svi znamo koliko si ti lepa, super pevaš i ponašaš se i ti da pevaš ovo.

Za Bobana Lazića dodala je da je u jednoj pesmi bio korektan, ali da joj se druga nije dopala.

Pročitajte još: "Već 20 godina nisam dobila ulogu u filmu": Radmila Živković najiskrenije o položaju glumaca danas

Nakon toga se oglasio Popović rekavši da mu se svidela Bobanova izvedba i da mu je zato dao glas.

Ana Bekuta  složila se sa Marijom dodavši  da je bila razočarana Majinim izborom pesama, a kandidatu Bobanu je pohvalila stajling.

Bosanac se nadovezao:

- Ja sam Maji dao glas iz razloga što je u prethodnim krugovima bila odlična. Ovakav izbor pesama nije bio dobar, nije bilo za glas, ali sam dao zato što smatram da ima muzičkog posla u tebi. Bobane prva pesma odlična, druga ništa nije valjala.

Snežana Đurišić istakla je da je Maja potencijal, ali da je ove večeri podbacila. Mili se složio sa ostatkom žirija, kao i Viki koja je prednost dala Cecinoj kandidatkinji.

Svađa je izbila okko pesme "Isuse" koju u originalu izvodi Ceca. Kada je Bosanac želeo da iznese svoje mišljenje, Viki se iznervirala jer je smatrala da je njen red, pa mu je poručila "da je stariji gospodin u godinama". Tada joj je Bosanac odbrusio da je šiparica.

Pročitajte još: Anastasiji Ražnatović pozlilo pred nastup! Hitna pomoć morala da reaguje

Ceca se umešala dodajući Isključite čoveka! ponavljajući to više puta, aludirajući na Bosanca. Raspravi se pridružila Viki.

Ceca je žustro i odlučno branila svoju kandidatkinju, smatrajući da je imala tremu.

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.