Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цеца и Анастасија блистале на премијери "Недеље": Мајка и ћерка упариле стајлинге (ФОТО/ВИДЕО)

Синоћ је у Беоргаду одржана премијера дугоочекиваног филма "Недеља", који говори о животу славног певача Џеја Рамадановског.

1705476777_nedelja_premijera_16012024_0352.JPEG
Фото: АТА имагес
Oglas

Црвени тепих је окупио бројне познате личности, а међу присутнима су биле и Цеца Ражнатовић, која пева нумеру из филма, и њена ћерка Анастасија Гудељ.

Стигле су међу првима у усклађеним комбинацијама одеће којима је доминирала сива боја. Мајка и ћерка су носиле сива, врло слична одела.

Анастасија се одлучила за карирано сиво одело које прате панталоне равног кроја ногавица и дужи сако, док је њена мајка носила одело без принта и нешто краћег сакоа.

Фото: ата имагес

Обе су биле расположене и радо позирале фотографима, а Цеца је открила и по чему ће памтити колегу и великог пријатеља Џеја Рамадановског:

- Радујем се што се све ово десило. Очекујем да ће бити јако емотивно. Џејева животна прича је баш таква – јако емотивна. Њега памтим само по најлепшем. Не плачем за њим, немам због чега јер знам да је међу анђелима. Били смо веома блиски пријатељи, а нас везују најлеше могуће успомене – других није било. Када причамо о тим временима, крајем осамдесети сам започињала каријеру, а Београд је тада био изузетно миран град. Сећам се да смо до касно остајали у студију, да снимамо, а онда сам са татом пешке пролазила улицама. Изузетно сигуран и миран град, што данас богами не бих смела - рекла је Цеца, а целу изјаву можете да погледате у видеу:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas