Oglas
· · Komentari: 0

Ceca i Anastasija blistale na premijeri "Nedelje": Majka i ćerka uparile stajlinge (FOTO/VIDEO)

Sinoć je u Beorgadu održana premijera dugoočekivanog filma "Nedelja", koji govori o životu slavnog pevača Džeja Ramadanovskog.

1705476777_nedelja_premijera_16012024_0352.JPEG
Foto: ATA images
Oglas

Crveni tepih je okupio brojne poznate ličnosti, a među prisutnima su bile i Ceca Ražnatović, koja peva numeru iz filma, i njena ćerka Anastasija Gudelj.

Stigle su među prvima u usklađenim kombinacijama odeće kojima je dominirala siva boja. Majka i ćerka su nosile siva, vrlo slična odela.

Anastasija se odlučila za karirano sivo odelo koje prate pantalone ravnog kroja nogavica i duži sako, dok je njena majka nosila odelo bez printa i nešto kraćeg sakoa.

Foto: ata images

Obe su bile raspoložene i rado pozirale fotografima, a Ceca je otkrila i po čemu će pamtiti kolegu i velikog prijatelja Džeja Ramadanovskog:

- Radujem se što se sve ovo desilo. Očekujem da će biti jako emotivno. Džejeva životna priča je baš takva – jako emotivna. NJega pamtim samo po najlepšem. Ne plačem za njim, nemam zbog čega jer znam da je među anđelima. Bili smo veoma bliski prijatelji, a nas vezuju najleše moguće uspomene – drugih nije bilo. Kada pričamo o tim vremenima, krajem osamdeseti sam započinjala karijeru, a Beograd je tada bio izuzetno miran grad. Sećam se da smo do kasno ostajali u studiju, da snimamo, a onda sam sa tatom peške prolazila ulicama. Izuzetno siguran i miran grad, što danas bogami ne bih smela - rekla je Ceca, a celu izjavu možete da pogledate u videu:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas