Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цеца испред светских звезда: Трећа на листи, иза ње Мадона, Шакира, Адел... (ФОТО)

Светлана Цеца Ражнатовић заслужено испред светских звезда

1658777724_8f3105aba074decbf9444b93ded9a12acd351848.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Лејди Гага је јуче направила свој најпосећенији концерт на познатом стадиону Стаде Де Франце чији је капацитет 81.331. Ипак, ни то јој није помогло да буде ни близу Цеци Ражнатовић на листи најпосећенијих концерата. Српска звезда заузима треће место које је освојила концертом на Ушћу, на коме је било 150.000 хиљада људи. Она се налази на листи испред Мадоне.

Прочитајте још: После бајковитог венчања уследио МЕДЕНИ МЕСЕЦ: На овом месту НИНА СЕНИЧАР ужива са супругом, све одише гламуром (ФОТО)

Када је реч о женским извођачима, изнад Цеце су само Кристина Агилера и Тина Тарнер.

- Ја се јако емотивно и физички унесем док изводим своје песме и заборавим да ли певам строфу или рефрен. Унесем се и одлутам негде, па се окренем и питам где сам стала. Анастасија је једном била у неком сепареу и рекла сам: ''Вечерас нећете чути песму  ''Трепни'', јер ја не знам текст...'' - признала је својевремено Цеца.

Фото: Фацебоок, принтсцреен

- Ћерка Анастасија ме је недавно питала да ли може неке моје песме да уврсти у свој репертоар, а ја сам јој рекла да цела естрада живи од мојих песама, па што не би и она. Рекла сам јој да пева шта год да јој је воља - рекла је том приликом у "Премијери".

- Годинама сам срећна због мојих великих концерата и поносна на своју публику, јер смо када су у питању балкански простори исписали историју! То ми је мотив за нове концерте, нове жеље… Наравно да прија када се нађете у таквом друштву, на таквој топ листи и посебно када вам на таквој листи друштво праве светске звезде. Као што знамо историју пишу победници, а верујем да ћемо у наредном периоду моја публика и ја оборити овај рекорд на Ушћу 3 - рекла је Цеца једном приликом о концерту који је остао забележен у историји најпосећенијих.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas