Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цеца је СТИХОВЕ ОВИХ ХИТОВА САМА ПИСАЛА: Ретко ко зна да се опробала као текстописац

Велика музичка звезда о моментима из каријере за које неколицина зна

1658256284_cecika.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

У недавном интервјуу Цеца је открила да је један од разлога што не издаје албум ауторска криза на естради, али и због једне важне ствари. Признаје да се ни са ким још није повезала као са Марином, али се нада де ће се неко сличан појавити ускоро:

- Тешко је откако нас је Марина напустила јер ја сам навикла на тај стил писања. Навикла сам на поруку која се шаље кроз текст, она даје живот тој мелодији, она је смислено писала и тачно је знала која је то мета, шта жели да каже и јако је тешко откако је нема... Ја се надам, оптимиста сам, да ћу направити ту неку емотивну конекцију после ње да пробам да урадим нешто што сам радила свих ових година с Марином. Ми смо биле веома повезане, али опет кажем, оптимиста сам, можда ћу са неким опет наћи тај неки склоп енергије да се поклопи да направимо нешто добро - изјавила је за "Републику".

Прочитајте још: Њу немамо прилике да видимо: Ево како изгледа рођена сестра Слободе и Драгане Мићаловић (ФОТО)

Додала је да је поједине стихове песама који су постали хитови за сва времена, сама писала:

- Већ сам ја писала "Пустите ме да га видим" и написала сам део у песми "Београд" - "ово сећање руши мени све, мој Београде, загрли ме", онда сам написала другу строфу за песму "Опроштајна вечера". "Пустите ме да га видим" сама, а ово остало сам саМарином, а у песми "Исусе" речи "Хајде, бре, дај не лажи ме" су неки поистовећивали да се ја обраћам Исусу, глупости, ја се обраћам лику песме, не Исусу. Али да вам кажем нешто искрено, не волим ту врсту експеримента, могу неки мали излет да направим, али уз консултације. Ја сам више за то да се све да професионалцима и да свако одради за шта је талентован, а ја знам да певам, знам да дам емоцију - открила је певачица.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas