Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Цеца ОТКРИЛА колико је тешко због короне и КАДА СТИЖУ НОВЕ ПЕСМЕ

Певачица проговорила о тренутној ситуацији

1600869367_ceca_sud_dolazak_23092020_0036.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Цеца Ражнатовић, појавила се јуче у Палати правде због суђења са једном певачицом, а након завршеног рочишта, новинари су јој постављали разна питања.

Прочитајте још: Драгиша Симић се појавио у суду и новинарима упутио НЕСВАКИДАШЊИ ПОЗИВ: Шта ће ЉУПКА РЕЋИ?! (ФОТО)

Иако је недавно имала наступ у Луцерну, Цеца је и даље у неизвесности када су наступи у питању:

- Просто ни ми сами не знамо, ситуација се мења из часа у час, из дана у дан. И када је Луцерн био у питању 10 дана пред концерт, један дан идемо, други дан не. Једноставно таква је ситуација и никад се не зна - рекла је Цеца и открила да ли припрема нове песме:

- Мелодије се још увек дорађују, не журим. Те четири су издвојене, још увек нису урађени текстови, видећемо, све зависи и од Марининог здравственог стања, она мора да буде добро, да буде концентрисана на рад тако да полако - закључила је певачица.

Фото: Атаимагес

С обзиром на ситуацију са корона вирусом, многи певачи остали су без посла, због чега су се многе естрадне личности пожалиле на финансије. 

Прочитајте још: Ана Франић новим ОБНАЖЕНИМ фотографијама послала јасну поруку (ФОТО)

- Па и јесу угрожени. Нема шта, ја сам све рекла у неким последњим интервјуима, шта да вам кажем. Естрада неким људима изгледа као ми постојимо само да забавимо људе, а с друге стране, то је наш посао као што неко сваки дан од седам до три иде на своје радно место. Тако и ми имамо наше послове и потпуно је океј да се и нама нешто деси, и свесни смо ситуације да је сада естради најтеже. Естрада нису само певачи, ту су и глумци, све је то уско повезано, све што је везано за јавни живот - закључила је Светлана. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas