Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЧЕКАМ ТЕ У СОБИ": Наташа Беквалац СОЧНУ поруку послала на погрешан број!

Наташа је поруку намењену пријатељу послала на други број, што је збунило човека

1687514625_cd862ff6b9d1a9b7025e21a79cbf4e56ea6299e9.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ беквалцева
Oglas

Поп звезда Наташа Беквалац неретко засмејава публику анегдотама из свог живота, а недавно јој се догодио један пех, о ком је сад проговорила.

Наиме, Наташа је поруку намењену пријатељу послала на други број, што је збунило човека, који је поруку протумачио на погрешан начин.

- То је било пре годину дана. Садржај поруке није био толико страшан, колико може тумачење бити. Наиме, дечко који ради у једној приватној болници је мој пријатељ, радили смо Нову годину, радила сам пет вечери заредом, требало је да ми да инфузију у једном хотелу. Требало је само да дам број собе, написала сам: "Хотел тај и тај, чекам те у соби тој и тој", али сам написала погрешном Стефану. Добила сам одговор три знака питања: "Да ли има нешто што би требало да знам???" - открила је Наташа Беквалац за један београдски медиј.

Подсетимо, Наташа је недавно објавила и преписку са својом мајком, која ју је искритиковала због атрактивне одевне комбинације коју је имала на себи и тако засмејала своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas