· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ћерка Бранислава ЛЕЧИЋА успешно гради глумачку каријеру, а њена лепота ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА (ФОТО)

Ана Лечић једно је од омиљених младих лица на домаћој глумачкој сцени...

1634659082_lecic_program_kalis_28082020_0001.jpg
Фото: Ataimages

Ћерка Бранислава Лечића, млада и талентована глумица Ана тренутно освојила је домаћу публику улогом у другој сезони серије "Дуг мору". О њеном глумачком таленту често се пише, а фотографије на друштвеним мрежама показују њену ванвременску природну лепоту и скромност ове младе глумице, пред којом су многе улоге.

Прочитајте још: ШОК: Лепа Брена ударила шамар водитељу због непријатног питања (ВИДЕО)

Ана Лечић је ћерка Бранислава Лечића из првог брака са некадашњом супругом Иваном Вујадиновић. Прва супруга Бранислава Лечића, која је са њим у браку провела 13 година и подарила му двоје деце, неоспорно је права лепотица, а њену лепоту наследила је и њихова ћерка Ана.

Прочитајте још: Ева Рас НАПЉУВАЛА филм о Томи: "Чему толике сузе због кафанског певача? Нисам га гледала и немам жељу!"

Његова ћерка поред лепоте, од тате ја наследила и таленат за глуму, али поред тога бави се и моделингом.

Ана Лечић опробала се и као манекенка у једном споту пре пуних пет година из пријатељских разлога. Након што су је многи видели у видео споту, остали су без даха и све их је занимало ко је та згодна манекенка. Од тада до данас, Ана Лечић самостално гради своју каријеру и осваја публику у региону...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.