Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УЖИВАЊЕ

Чола купио ЛУКСУЗНИ ПЕНТХАУС: Има непревазиђен поглед, 2 СПА центра и базен (ФОТО)

легендарни певач Здравко Чолић, имаће привилегован поглед.

1642663564_104525_zdravko-colic-foto-aleksandar-kerekes-keki-1_f.jpg
Фото Александар Керекеш
Oglas

Један од најпопуларнијих певача чија каријера траје деценијама, непревазиђени Здравко Чолић, наводно се почастио луксузном некретнином на Златибору, како преносе медији.

Ради се о апартману који је наводно још увек у изградњи, а у питању је велики, најсавременије опремљени пентхаусе апатман с погледом на комплетан Златибор.

Према речима запослених на изградњи овог објекта, ово ће бити најмодернији и најбогатији објекат не само на Златибору, већ у овом делу Србије. Биће то први комплекс са 4 нивоа подземних гаража, поседоваће велики ресторан, хотелски менаџмент и рецепцију на улазу у комплекс, али и хелидром на крову, дечју играоницу и друге садржаје, преносе медији. 

Прочитајте још: "ИМАЛИ СМО ОЗБИЉНУ КРИЗУ": Нела Михајловић је годинама у браку са рођеним БРАТОМ колегинице (ФОТО)

Осим наведених ствари, Здравко Чолић ће моћи да ужива у два СПА центра, као и у стакленом базену.

Ту је и опремљена теретана на више од 200 м2, криокомора и барокомора, а познато је да Чола веома води рачуна о здрављу и кондицији, те је чест корисник хипербаричних комора, па се претпоставља да је и то један од разлога зашто се определио баш за овај објекат на Златибору. 

Наводно је међу купцима још јавних личности, који ће Чоли бити комшије у елитном планинском комплексу.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas