Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чувена ЕБИ из серије НЦИС преживела је пакао: Имала је мождани удар, а онда су се догодиле и породичне трагедије

Глумица открила олико је за њу прошла година била тешка

1662460762_ebi.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Лоопер
Oglas

Паули Пуерете, позната по улози Еби у серији НЦИС, прошле године је имала тежак мождани удар, који је умало био фаталан. Такође, изгубила је и чланове уже породице.

Прочитајте још: Верица Ракочевић открила непознате детаље из живота: Ево где је и како започела њихова љубав
- Пре годину дана сам имала тежак мождани удар, а пре тога сам изгубила тату, а онда и братанца Вајнеја. Још увек сам жива, све сам преживела. Још увек сам захвална и верујем и још увек сам ту - рекла је глумица и додала да има још неких здравствених проблема:

- Имам алергију на боју косе, алергију нахрану, преживела сам породично насиље и силовање, напао ме луди бескућник, због ког умало нисам умрла, али још увек сам овде. 

Паули је након 15 сезона напустила серију НЦИС, а чувена Еби, многима је била омиљени лик. Ипак, након деценију и по, дошло је до растанка, а глумица је открила и разлоге:

- Не желим да се спуштам ниско и никада не бих јавно говорила о томе. У таблоидима су се писале многе лажи о мени, а ако им верујете, оставите ме на миру. Очигледно ме не познајете -  написала је на Тwиттеру након задње емитиране епизоде.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas