Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чувена глумциа открива, како је бивши муж Андре Агаси разбио све трофеје у налету беса: '' БИО ЈЕ ЗАВИСНИК, тада то нисам знала''

Њено гостовање у серији ''Пријатељи'' разбеснело је Агасија

1680439920_Agasi-Silds-naslovna.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Прелепа Брук Шилдс, била је у кратком браку са бившим тенисером, Андреом Агасијем, од 1997.- 1999.године. Након толико времена, она сада открива непознате детаље из тог раздобља свог живота.
Глумица је испричала, како је морала да прихвати улоге са којима се Агаси није слагао, а једна од њих је њено кратко појављивање у једној епизоди Пријатеља. Иако је њена улога, као и сама серија, била духовитог карактера, изгледа да се њеном тадашњем мужу нимало није свидела.

'' Дан након што сам се удала, а већ сам знала да сам погрешила. Волела сам Адреа, али нисам била сигурна да желим живот какав смо живели.'' рекла је Брук, преноси Попцултуре.


У овој епизоди серије, Брук је лизала руку Џоија Трибијанија кога игра Мет ле Бланк, и управо то је сцена која је изазвала гнев код Агасија. 

'' Он је тада уништио све своје трофеје'' објаснила је она овај налет љубоморе.

'' Андре је био у публици да ме подржи, али је излетео. Рекао ми је- Сви ме исмејавају. Направила си будалу од мене, на шта сам ја одговорила 'То је комедија! Шта није у реду са тобом?''

Глумица која је сада у срећном браку, а Агаси се скрасио са колегиницом Штефи Граф, касније је сазнала да је спортиста био зависник о метанфетамин у то време. Шилдс је желела да оправда његово ирационално понашање:

'' Касније сам сазнала да је Андре Агаси био зависник тада, и сигурна сам да је ирационално понашање имало неке везе са тим'', закључила је.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas