· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

"Жива сам"! Брук Шилдс објавила селфи после тешке несреће (ФОТО)

Брук Шилдс објавила летњи селфи, а пратиоци одушевљени што се лепо опоравља.

1625126146_Bruk-Silds.PNG
Фото: Instagram/ screenshot brookeshields

Брук Шилдс се лепо опоравља од саобраћајне несреће коју је доживела пре неколико месеци. Последњих дана је објавила неколико селфија у којима показује да се баш радује лету.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Брук Шилдс изгледа фантастично

- Овде сам и живим живот - написала је Брук Шилдс.

Пратиоци су одушевљени њеним свежим изгледом и многи су је питали како успева увек да изгледа лепо. Глумица је убрзо објавила селфи са маском на лицу, смејући се у камеру.

Брук Шилдс није ишла на пластичне операције

Брук Шилдс (56) изгледа одлично и очигледно не прихвата пластичне операције, па се многи шале питајући је да ли "пије воде са фонтане младости".

Прочитајте још: НОСТАЛГИЈА: Чим је стигао у Лондон принц Хари је урадио ствар која ће ИЗНЕРВИРАТИ Меган Маркл!

Маширка Харгитај похвалила Брук Шилдс

Колегинице Елизабет Беркли и Маришка Хагитај су написале исти коментар: "stunning!", односно очаравајуће или без речи. Некадашњи супер модел Хелена Кристенсен је написала личну поруку: "Знам ту завесу, знам где си..."

Брук Шилдс изгледа као 80-тих година...

Остали сматрају да Брук Шилдс изгледа исто као 80-тих година када је почела каријеру.

Брук Шилдс се опоравила од несреће

Брук Шилдс је дуго ишла на рехабилитацију и њени обожаваоци су пратили сваки њен нови корак. Међутим, била је дисциплинована и успела је да се потпуно опорави. Управо је објавила и слику бицикла и врта, што значи да је поново активна.

Прочитајте још: Наоми Кембел (51) први пут после рођења ћерке најавила ЗЛАТНИ тренд лета (ФОТО)

Ипак, њена најлепша фотографија је на плаши.Брук Шилдс се сликала са ћеркама Роуван и Грир на којој све три носе пепито купаћи костим.

- Поново смо се поквасиле - написала је Брук Шилдс поред фотографије.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.