Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чувена Саманта Џоунс ипак се враћа у "Секс и град"? Фанови усхићени, али постоје важне промене

Иако је медијима кружила вест да Ким Катрал неће тумачити улогу чувене Саманте, ипак је дошло до промене. Али постоје одређене зачкољице!

1654701489_profimedia-0647398664.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сценариста, редитељ и продуцент култног остварења "Секс и град" рекао је да ћемо Саманту Џоунс ипак гледати у наставку.

Лист "Вариетy" пренео је ову лепу вест, али постоје одређене промене. Иако ће лик Саманте остати у наставку, неће је тумачити чувена Ким Катрал! Наиме, у другој сезони серије "Анд јуст лике тхат"  појавиће се чувена Њујорчанка, али само преко текстуалних порука које ће размењивати са Саром Џесиком Паркер (Кери Бредшо).

"То је веома смешно, јер сваки писац у тиму има другачију верзију, замисао онога што се догађа током тог разговора", рекао је поменути продуцент и нагласио да је план да снимање наставка серије почне у октобру, надајући се да би емитовање могло да почне веж наредне године.

Прочитајте још: Трагедија у дому славног глумца! Син пронађен МРТАВ НА ПАРКИНГУ у 27. години

Кинг је у интервјуу за чувени "Вариетy" открио неке занимљиве детаље попут оног да су у првој сезони у тајности држали смрт чувеног Зверке (Криса Нота) све до премијере.

"Право је чудо да смо ту епизоду успели да емитујемо пре него што је ико сазнао да је Зверка умро. То је херкуловски потез", рекао је он.

Тада је, да би спречио статисте да дођу до изражаја, довео Криса на сет док се снимала сахрана лика ког тумачи. Затим су извођени лажни опроштајни говори, али је ипак требало да се на крају пређе на посао, због чега је он велики број статиста послао кући, а оставио њих 75.

"Узео сам Сару Џесику за руку, а ми смо устали и рекли: 'У реду, задржао сам вас 75 јер желимо да чувате нашу тајну. А ово је Зверкина сахрана и учинили смо све што смо могли да се то сачува у тајности. То је врло важно за серију и волели бисмо да нам то и успе. А онда, 13. децембра, дан након емитовања, можете да кажете свима да сте били тамо. И урадили су то! Сачували су све у тајности. Мислим да је то био одраз поштовања и љубави према Кери. Нису желели да јој униште шоу јер су осећали да он припада и њима".

Подсећамо, Ким је пре ове вести у интервјуу за "Вариетy" рекла да не жели да прихвати улогу у трећем наставку филма "Секс и град" јер, како тврди, написан сценарио не доприноси напретку њеног лика. Бројне реакције изазвала је и њена изјава да главне јуњакиње овог остварења, Сара Џесика Паркер, Кристин Дејвис и Синтија Никсон, нису њене пријатељице.

Међутим, Паркерова се није обазирала на изјаву колегинице и њихов однос иза камера, али је демантовала њене речи о поменутом филму гостујући у подкасту "Аwардс цхартер":

"Толико сам пазила да никада не кажем било шта непријатно јер то није начин на који водим компликоване разговоре" - рекла је Сара и додала да није тачно да је Ким одбила улогу већ да студио није желео да прихвати њене услове. То је уједно и разлог зашто је снимање филма одложено, а Паркерова је објаснила да, "нису желели да снимају без Ким".

Прочитајте још: Камерон Дијаз открила која ДИЈЕТА јој помаже да годинама буде у сјајној форми: Честа је и код нас

"Сваки глумац има право да захтева одређене ствари, да има уговор који му одговара. Никада не бих оспорила тако нешто јер искрено, то није моја ствар. Да ли смо разочарани? Наравно, али то се дешава.

А онда је било много разговора у јавности о томе како се Ким осећала у вези са серијом и још једном, није на мени да јој кажем: "Грешиш, то би за тебе била сјајна ствар.

Провела сам много година радећи заиста напорно, и увек сам пристојна према свима на снимању, бринем о људима, одговорна сам према њима, према својим послодавцима и онима за које сматрам да одговарам као продуцент серије" - искрена је била чувена Кери Бредшо и додала да је Самантин лик несумњиво допринео успеху серије.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas