Oglas
· · Komentari: 0

Tragedija u domu slavnog glumca! Sin pronađen MRTAV NA PARKINGU u 27. godini

Sin slavnog američkog glumca i pevača Džeka Vagnera (62), pronađen je mrtav u ponedeljak ujutru na parkingu u Los Anđelesu

1654686600_-0022633533.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/harrisonwagner
Oglas

Harison Vagner imao je samo 27 godina. On je proglašen mrtvim na licu mesta oko 5 sati ujutru, a za sada nije poznato od čega je i pod kojim okolnostima preminuo. U toku je istraga i uzrok smrti naveden je kao "odložen". 

Pročitajte još: Majka mu je svirepo ubijena: Teška i jeziva sudbina našeg poznatog glumca

Nakon obdukcije uzrok smrti nije utvrđen, pa se zahteva dodatna istraga smrti koja uključuje dodatna ispitivanja, navedeno je iz kancelarije mrtvozornika kao objašnjenje odlaganja.

NJegov otac najpoznatiji je po ulogama u serijama "Melrose Place", "Santa Barbara" i "General Hospital".

Džek (62) tek treba da progovori o iznenadnoj smrti svog sina, koga deli sa bivšom suprugom Kristinom Vagner . Bivše zvezde Opšte bolnice , koje su se rastale 2006. posle 13 godina braka, takođe su roditelji sina Petra (31).

Glumac „ Zapečaćeno poljupcem: venčanje 6. marta “, sa svoje strane, takođe je otac ćerke Keri , 34, iz prethodne veze.

Pročitajte još: "SVAKA OPERACIJA NOSI RIZIK": Nina Radulović otvoreno o borbi za zdravlje, nakon što je dobila jake bolove

Pre svoje smrti, Harison se borio sa zavisnošću zbog čega je nestao 2016. godine nakon što se ponovo vratio. Otac je otvoreno govorio o problemima sina, ali je napomenuo da je Harison napokon počeo da vraća život u normalu i da je na dobrom putu.

Harisonova poslednja objava na Instagramu, objavljena 22. maja, bila je puna nade i optimizma. „Fokus. OSTAJETE TI i tvoje misli. 🤔”.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas