Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Да бих сачувала психу, најбоље је да се повучем": Теодора Џехверовић искрено о недавним непријатностима

Теодора Џехверовић је веома млада кренула пут славе

1687847302_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ теодора џехверовић
Oglas

Теодора Џехверовић тренутно је једна од најпознатијих младих певачица. За њен наступ тражи се место више, а она непрекидно изненађује публику новим песмама.

У последње време наишла је и на низ непријатности, а каже да се труди да се са тим носи.

- Један период је био жесток! Ја више не могу да упишем своје име и презиме на интернету и погледам шта је све изашло о мени. Сваки дан нешто скандалозно изађе, невероватно... Морам да се повучем јер не могу да станем на пут неким људима и неким стварима. Да бих сачувала психу, најбоље је да нестанем, да се повучем потпуно, али ни то није решење... - објаснила је она за Информер.

Последња Теодорина веза позната јавности била је са кошаркашем Нином Челебићем. Ипак, онда када се очекивало да ће њихов однос добити нову димензију пар је ставио тачну на љубав. Млада певачица је често била виђена на кошаркашким утакмицама Партизана, па се наметало питање да ли јој се можда допада неки играч.

- То ми није јасно, људи праве од мог доласка циркус, а толико јавних личности се тамо појављује и нико не прича о томе, само о мени, као да сам ја ко зна шта. Волим спорт, пратим кошарку, занимљива ми је... Одмалена пратим Партизан! Не треба од тога правити циркус и то ме много нервира.

Џехверовићева је истакла да тренутно није у вези и да не разуме због чега је то фановима чудно:

- Од тога се прави као да ми нешто фали! Изашла сам из дуге везе и потребан је неки период да се то излечи... Не могу цео живот да увек имам неког поред себе, потпуно је океј да некад човек остане сам - рекла је и признала да има жељу да се у будућности оствари као мајка:

- Како да не!? Увек сам говорила да бих волела да будем млада мама, али онај горе гледа, намешта ствари и склапа коцкице.... Волела бих, али с неким ко то заиста заслужује. Породицу бих ставила испред каријере, зато што мислим да сам урадила велике ствари и када се деси та права љубав, биће вредна и неких одрицања.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas