· · Коментари: 0
ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Да ли бисте их препознали да седе поред вас? Краљевска породица НЕПРЕПОЗНАТЉИВА, без обезбеђења села у парк на ручак! (ФОТО)

Вилијам и Кејт били су слика породичног блаженства док су јуче уживали у ручку са својом децом.

1632725211_pjimage--2-.jpg
ФОТО: Профимедиа

Пар је изгледао опуштено док су седели на дрвеном столу у парклу, са принчевима Џорџом и Луисом, као и принцезом Шарлот, док су грицкали чипс и бургере.

Прочитајте још: Сломио је срце фановима када је НАПУСТИО СЕРИЈУ, а сада је познат РАЗЛОГ због ког не гледамо доктора Шепарда у "Грејевој анатомији"! (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)

Породичан пикник

Породица, укључујући црног шпанијела, јуче је уживала у класичном енглеском ручку у Норфолку.

Пар је провео квалитетно време са својом децом у срдачној сцени коју би препознале породице широм земље. Наследник Вилијам уживао је у хамбургеру и чипсу - и показујући се као модеран тата брзо је утешио једног од малишана кад се испоставило да је храна била преврућа.

Сви су били опуштено обучени, па је тако Кејт имала косу везану у реп, док је од одеће одабрала танак џемпер, панталоне и патике.

Као свака друга породица

Док је принц Вилијам присуствовао дану хитних служби у Лондону, додели награда, као и посети фудбалских омладинских тимова. Један сведок је рекао: „Било је невероватно видети колико је породица била приземна. Лако би их било пропустити - и претпоставите да је у питању било која друга породица. Смејали су се и ћаскали и очигледно уживали у друштву једни других."

Сведок је додао: „Јели су напољу, претпостављам јер је деци било лакше. У близини није било обезбеђења, само су се частили као и свака друга породица. Вилс је имао хамбургер и чипс. Имали су свог љубимца, шпанијела са собом и сви су се смејали. Био је један посебно дирљив тренутак када се једно од деце узнемирило јер им је храна била преврућа. Вилијам га је брзо смирио и средио. Било је фантастично видети. ”

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.