Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Да ли бисте је препознали? Променила је лични опис и упловила у везу са кошаркашем! Овако је изгледала на почетку каријере (ФОТО/ВИДЕО)

Данас је једна од најпопуларнијих млађих певачица и често путем друштвених мрежа дели своје атрактивне фотографије

1625331150_teodora-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Звезде Гранда
Oglas

На јавној сцени изглед је пресуда, а неке даме веома улажу у себе, да свој лични опис потпуно промене. Поред талента у шоу бизнису, како га наше звезде популарно називају, један од главних фактора је лепота.

Прочитајте још: Јована Јеремић у до сада не виђеном издању: Водитељка потпуно променила имиџ (ФОТО)

Како би имале што већи број фанова, познате даме често се одлучују да свој природни изглед замене потпуном трансформацијом, због чега често посећују пластичне хирурге и мењају лични опис. Код неких се то мање види, док даме са домаће јавне сцене не бисте могли да препознате на сликама са почетка њихових каријера.

Још као тинејџерка посетила је пластичног хирурга

Теодора је још током тинејџерских дана одлучила да уради неколико операција на себи, па слободно можемо рећи да је потпуно променила лични опис.  Атрактивна плавуша осим усана увећала и груди, док су јој обрве стилизоване знатно другачије.

 

@естраданеwсоффициал

##фyп ##форyоупаге ##теодорадзехверовиц ##ананиколиц ##секаалексиц ##тањасавиц ##хуррицане ##јеленарозга ##натасабеквалац ##милицатодоровиц

♬ оригинал соунд - Естрада Неwс Оффициал

Млада певачица, каријеру је започела у такмичењу Звезде Гранда, али су је многи запамтили као учесника Задруге, у којој је започела везу са манекеном Анђелом Ранковићем. Њихова љубав наставила се и након ријалитија, али су после извесног времена одлучили да се растану.

Прочитајте још: Да ли препознајете познатог певача на фотографији? Овако је изгледао пре 45 година! (ФОТО)

Теодора данас је у срећној вези са кошаркашем Нином  Челебићем, са којим свакодневно објављује фотографије и снимке на друштвеним мрежама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas