· · Komentari: 0
detinjstvo

Da li prepoznajete poznatog pevača na fotografiji? Ovako je izgledao pre 45 godina! (FOTO)

Bratska ljubav koja se održala do danas.

1625311961_Untitled999.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ cetkovics

Pevač Sergej Ćetković je nedavno okačio na svom Instagram profilu, nostalgičnu fotografiju, koja ga je podsetila na brata i detinjstvo.

Pročitajte još: Otkriven spomenik: Statue troje dece oko Dajane KRIJU veliku SIMBOLIKU! Pet baštovana 1.000 sati sadilo njeno OMILJENO CVEĆE (FOTO/VIDEO)

U opisu fotografije je samo jednostavno napisao: 1976. godina, moj brat Igor i ja.

Sergej inače ima dva brata, Igora (najstariji) i Srđana (najmlađi). Na fotografiji vidimo Sergeja kao bebu, u naručju starijeg brata.

Kako je ranije navodio, kada su bili deca, nisu se družili i izlazili zajedno, zbog razlike u godinama, međutim, što su bili stariji, to su postajali sve bliskiji.

U njihovoj kući se uvek znao red i šta je dozvoljeno, a šta ne, a kako kaže Sergej, za sve su zaslužni roditelji.

Pročitajte još: Sin Elizabet Harli ostao bez višemilionskog nasledstva: Razlog je "zgrozio i uništio" glumicu! (FOTO)

U komentarima na fotografiju smo našli gomilu srca, pa pretpostavljamo da je Sergej raznežio pratioce ovom objavom. Fanovi se slažu da su braća "preslatka" kao mali.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.