Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРАЧНА ТАЈНА

ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Био је миљеник жена 90-их, а онда је НЕСТАО, сада знамо и зашто! (ФОТО/ВИДЕО)

Неко време Брендан Фрejзер је био свуда.

1629905430_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Rumour Juice
Oglas

Крајем деведесетих и раних двехиљадитих, глумац је постао велика филмска звезда, са улогама у филмовима попут "Џорџ из џунгле", "Мумија", Encino Man и Crash.

Али средином 2000-их, након што је вероватно достигао врхунац своје каријере, Фрејзер је потпуно нестао из Холивуда.

Прочитајте још: Познати открили своје НЕХИГИЈЕНСКЕ НАВИКЕ: Од уринирања у умиваоник, до прања косе после шест недеља! (ФОТО)

Фанове је недавно одушевила вест да је глумац направио холивудски повратак.

Зашто је Брендан Фрејзер престао да глуми?

Године 2018. Фрејзер је тврдио да је на "црној листи" Холивуда. У интервјуу за GQ рекао је да га је бивши председник холивудског удружења страних новинара сексуално напастовао.

Чиме се глумац бави данас?
Чини се да му се каријера опоравља! У јуну 2021. године појавио се на црвеном тепиху на Филмском фестивалу Tribeca за свој филм No sudden move.Фрејзер такође почиње снимање филма "Killers of the Flower Moon" режисера Мартина Скорсезеа, заједно са Леонардом ДиКаприом и Робертом Де Ниром.

Фрејзер је тврдио да га је Филип Берк из HFPA -е напао 2003. године у хотелу Беверли Хилс. Овај наводни инцидент довео је Фрејзера до депресије.

"Његова лева рука сеже око мене и хвата ме за задњицу, а један од његових прстију додирује ми анус. И почиње да га помера", рекао је глумац. "Осећао сам се лоше. Осећао сам се као мало дете. Осећао сам се као да ми јекнедла у грлу. Мислио сам да ћу заплакати."

Берк је у е -поруци GQ-у демантовао ту тврдњу, рекавши да је "верзија господина Фрејзера потпуна измишљотина".

Након напада, Фрејзер је тврдио да је ретко био позиван на Златни глобус који организује HFPA .

"Телефон престаје да звони у вашој каријери и почнете да се питате зашто. Постоји много разлога, али да ли је ово био један од њих? Мислим да јесте."

Фрејзер верује да га је инцидент натерао да се повуче из јавног живота.

У чланку GQ, Фрејзер је такође причао о томе да је седам година био у болници и излазио из ње због неколико операција.

Присетио се да је његова улога у филмовима о Мумијама узела огроман физички данак по његовом телу, рекавши: "Био сам спојен са траком и ледом ... свакодневно сам себи правио егзоскелет."

Звезда је 2007. године имала тежак развод од супруге Афтон Сми, што је био велики ударац. Бивши пар завршио је развод 2008. године, а њему је наложено да плаћа издржавање и алиментацију за њихово троје деце.

До 2013. године, Фрејзер је затражио смањење алиментације јер више није могао приуштити 900.000 долара годишње исплате.

Захтевао је од суда да му се смањи алиментација због недостатка посла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas