Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли ипак није успео да се избори? Милан Радуловић Лаћа у 15. години је упао у канџе наркоманије: "То је болест"

Милан Радуловић Лаћа, изненада је преминуо у 36. години

1671542850_laca-radulovic-6.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Пинк
Oglas

Син Марине Туцаковић одлучио је да јавности, која о њему зна мало тога, открије шта је све он, поред тога што је син једне легенде.

Прочитајте још: Преминуо Милан Радуловић Лаћа: Син Марине Туцаковић пронађен мртав у Израелу

Исповест Милана Лаће Радуловића дубоко је дирљива, а како каже од малих ногу био је прави "антихрист". Данас је формирана личност, зрео човек и уметник формиран у "кући естраде", како је називао свој дом.

- Одрастање са мојим родитељима било је као игра мачке и миша. Сви смо били потпуно различити, а увек ту једно за друго. Ја братову смрт никада нисам прихватио до краја, а прихватио сам онда када сам га први пут сањао, седам, осам година након његове смрти. Било ми је тешко да се помирим са тим. Сада сам ок са тим.

Без обзира на велику љубав коју је у породици имао, он је ипак упао у зачарани круг наркоманије, што означава својим најтежим животним раздобљем.

 

- Цео период је био доста дуг. Кренуо сам са 15 година, са 17 сам постао наркоман, онда сам 4 године имао паузу, али кад сам завршио на клиници за одвикавање ту је био крај. Почело је као радозналост, а наставио сам и кад сам схватио да лоше утиче на мене. То је болест. Кад осетиш прву хероинску кризу то је нешто... То је најопаснија дрога.

- Нама се хероин на Врачару нудио више него трава, свуда га је било. Сада га толико нема.

За Марину и Футу сазнаје да је као и брат искусио нешто због чега ће им се живот из корена променити било је веома тешко.

- Брат је био у тој причи, па и ја. Ја сам имао фазе да будем чист, па не, али жеља те увек вуче, а ја нисам био опрезан.

Лаћа открива и да је данас, након лечења, одабрао здрав разум и описује процес свог лечења:

- Данас сам опрезан, бирам памет.

- Покушали смо кући два пута, имао сам и доброг психијатра, који ми је предложио болничко лечење. Мени је на клиници било лепо. Нисам био уплашен, био сам очајан, али ми је било дивно. Имао сам медитацију, понео књиге, радио сам песму, а око тебе су људи са којима делиш проблем.

Прочитајте још: ДА ЛИ ЈЕ ПОНОВО ПОЧЕО ДА ПИЈЕ? Бен Афлек и Џенифер Лопез виђени загрљени у шетњи, не хају за приче (ФОТО)

- Љубав и разумевање увек су најбитнији. Љубав без разумевања може да буде контрапродуктивна, неко ко те воли повреди те речима, а онда је много теже.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas