Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша објавила поруку коју јој је ЛАЋА послао из Израела: "Предлажем да се видимо сами, ти и ја..."

Певачица се опростила од Лаће

1671550421_Foto-N.-Fific-Z.-Jovanovic.jpg
Фото: Н. Фифић, З. Јовановић
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша се опростила од Милана Радуловића Лаће јако емотивном поруком. Лаћа се пронађен мртав у Израелу, што је потврдио његов отац Александар Радуловић Фута. 

Певачица је овим поводом објавила стори на свом Инстаграм профилу.

Прочитајте још: "САМО БЕЗ УСПОМЕНА": Последњи злослутни Лаћин твит и фотографија из Израела, где је преминуо

"Почивај у миру, драги Лаћо, далео од "крвавих суза" (назив последње песме коју си за мене написао) од несреће туге и бола... Све сам ја разумела и све опраштала, а твоју последњу поруку ћу чувати", написала је Јелена па додала.

"Не брини, сви ће чути последње песме коије си написао и сви ће схватити да си био нестварно талентован син своје мајке ... талентован, али рођен за неки други свет, неку другу димензију", написала је Јелена Карлеуша и објавила Лаћину поруку којом јој се извинио.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - карлеусастар

Подсетимо, Јелена и Лаћа су били у сукобу због тога што је Лаћа објавио текст песме која је требала да буде на њеном албуму. Након тога покренута је лавина увреда и са једне и са друге стране, али је на крају, судећи по поруци, Лаћа желео да спусти лопту и да нађе решење њиховог проблема.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas