· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Да ли је препознајете? Одувек је важила за омиљену певачицу и фаталну жену, а данас изгледа потпуно другачије (ФОТО)

Одувек је била фатална

1642752698_zlata.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/естраднивремеплов

Данас је препознатљива по дугој црној коси и заносним облинама, а у младости је имала потпуно другачији имиџ.

Прочитајте још: Никада је нисмо видели без плаве перике: Доли Партон изгледа НЕПРЕПОЗНАТЉИВО са својом ПРАВОМ косом (ФОТО)

Врло млада је почела да пева са мајком по кафанама и ресторанима. Први албум је снимила 1983. године, а песма Дођи да ми руке грејеш донела јој је огромну популарност. Њени највећи хитови су поред ове песме и  "Учинило време своје", "Полудело срце"," Он ме воли, он ме жели"," Мађије", "Недеља", "Плачи, моли", "Загушљиво" и многи други.

Злата је променила неколико издавачких кућа, а почела је у Дискотону.  Деценијама је један од најпопуларнијих интерпретатора ромске музике, и један од најтраженијих забављача на народним весељима.

Њен приватни живот је одувек био интересантан медијима. Родитељи су је удали на силу када је имала четрнаест година, а она је две године касније напустила мужа и удала се за другог. Била је у браку са певачем народне музике, Хасаном Дудићем, али су разведени. Након тога се удала за ТВ-лице, Зорана Пејића - Пеју, али се и од њега развела. Из оба брака има по једног сина. Године 2010. учествовала је у ријалитију Фарма.

Иако је данас фатална црнка, на друштвеним мрежама појавила се слика на којој популарну певачицу не бисте препознали. Тада је имала црвену таласасту косу и потпуно другачији имиџ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.