· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

Да ли је препознајете? Ова славна српска певачица себе има један НЕУСПЕШАН БРАК са милионером, а данас са двоје деце ужива у ЛУКСУЗУ (ФОТО)

Ова славна музичка звезда поново је у јеку скандала по питању развода са садашњим супругом

1657279874_karleusa.png
Фото: InstagramScreenShot/jksexymama

Велика балканска звезда и мала од скандала Јелена Карлеуша, иза себе има дугу каријеру у коју је уложила много труда и рада, много скландала и трачева који су осванули у медијима, али оно на шта је засиурно поносна су две већ одрасле ћерке са којима има готово пријатељски однос.

Прочитајте још: Најдоминатније жене рађају се у ова ЧЕТИРИ ЗНАКА: Уживају да буду главне у свакој ситуацији

У жижи интересовања поново се нашла последњих дана када се у медијима спекулисало о разводу од прослављеног фудбалера Душка Тошића са којим имала две ћерке, Атину и Нику. Међутим, у јавности је добро познато и да је Јелена Карлеуша била у кратком браку са једним од чланова славне породице Карић, бизнисменом Бојаном Карићем.

На друштвеним мрежама испливала је и фотографија из њених дечијих дана, када је имала приближно година као њена млађа ћерка данас и оно што су сви приметили је да изузетно личе и да ће њене ћерке израсти у праве лепотице...

Прочитајте још: Да ли знате у којим старосним годинама је НАЈБОЉИ СЕКС? Одговор ће вас ОДУШЕВИТИ

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.