· · Коментари: 0

Да ли препознајете девојчицу са фотографије? Многи кажу да је управо она наша најлепша и најбоља ГЛУМИЦА (ФОТО)

Успела је да оствари своје снове

1678636174_sloboda-micalovic.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - слобода.артистиqуе

Преслатка девојчица са слике је глумица Слобода Мићаловић. Она је данас једна од наших најпознатијих глумица, а иза себе је оставила бројна остварења.

Удата је за колегу Сергеја Ћетковића, а са њим има две ћеркице Веру и Милу. Слобода успешно наставља да односи победе на глумачкој сцени. Многи сматрају да је једна од наших најлепших и најталентованијих глумица, а она је своу каријеру почела да ради од млих ногу.

 

Испод снимка који почиње фотографијом Слободе из најмлађих дана, а на ком се налази кратка ретроспектива улога у којима је глумила, она је себи написала дирљиву поруку.

 - Мала, весела, раздрагана девојчице, са очаравајућим осмехом,великим срцем и чистом душом. Имала си пуно идеја, а уместо чаробног штапића служила си се великом љубављу према ономе што радиш, уз пуно труда.
И погледај, труд се исплатио, све о чему си сањала остварило се. Успела си! Иако је та девојчица сада одрасла у једну предивну жену, она идаље живи. Она је идаље ту. У успоменама, срцима и души те жене. Нигде није побегла.
Идаље се крије иза тих малих бедема који представљају заштиту од суровости спољашњег света. Али ти бедеми ипак нису довољно високи јер се то дете идаље назире из тебе. Оно се пресијава у очима, види се у лакоћи и искрености осмеха. И иако можда некада помислиш да те бедеме треба скроз подигнути и сазидати чврсто, ипак их немој забетонирати. Јер ће се онда и она изгубити. Зато чувај је. Она те чини оним што заиста јеси. Дете у души - напидсала је глумица, а испод снимка нашли су се бројни позитивни коментари.

Публика је памти по улогама у остварењима "Рањени орао", "Тајна винове лозе", "Непобедиво срце", "Зона Замфирова", "Мјешровити брак", али и бројним другим.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.