· · Komentari: 0

Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije? Mnogi kažu da je upravo ona naša najlepša i najbolja GLUMICA (FOTO)

Uspela je da ostvari svoje snove

1678636174_sloboda-micalovic.png
Foto: Printscreen/ Instagram - sloboda.artistique

Preslatka devojčica sa slike je glumica Sloboda Mićalović. Ona je danas jedna od naših najpoznatijih glumica, a iza sebe je ostavila brojna ostvarenja.

Udata je za kolegu Sergeja Ćetkovića, a sa njim ima dve ćerkice Veru i Milu. Sloboda uspešno nastavlja da odnosi pobede na glumačkoj sceni. Mnogi smatraju da je jedna od naših najlepših i najtalentovanijih glumica, a ona je svou karijeru počela da radi od mlih nogu.

 

Ispod snimka koji počinje fotografijom Slobode iz najmlađih dana, a na kom se nalazi kratka retrospektiva uloga u kojima je glumila, ona je sebi napisala dirljivu poruku.

 - Mala, vesela, razdragana devojčice, sa očaravajućim osmehom,velikim srcem i čistom dušom. Imala si puno ideja, a umesto čarobnog štapića služila si se velikom ljubavlju prema onome što radiš, uz puno truda.
I pogledaj, trud se isplatio, sve o čemu si sanjala ostvarilo se. Uspela si! Iako je ta devojčica sada odrasla u jednu predivnu ženu, ona idalje živi. Ona je idalje tu. U uspomenama, srcima i duši te žene. Nigde nije pobegla.
Idalje se krije iza tih malih bedema koji predstavljaju zaštitu od surovosti spoljašnjeg sveta. Ali ti bedemi ipak nisu dovoljno visoki jer se to dete idalje nazire iz tebe. Ono se presijava u očima, vidi se u lakoći i iskrenosti osmeha. I iako možda nekada pomisliš da te bedeme treba skroz podignuti i sazidati čvrsto, ipak ih nemoj zabetonirati. Jer će se onda i ona izgubiti. Zato čuvaj je. Ona te čini onim što zaista jesi. Dete u duši - napidsala je glumica, a ispod snimka našli su se brojni pozitivni komentari.

Publika je pamti po ulogama u ostvarenjima "Ranjeni orao", "Tajna vinove loze", "Nepobedivo srce", "Zona Zamfirova", "Mješroviti brak", ali i brojnim drugim.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.