Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли се Меган Маркл коначно вратила на Инстаграм? Војвоткиња до Сасекса је била веома активна блогерка док се бавила глумом

Обожаваоци мисле да је један налог лично њен

1691400638_Megan-m-NASLOVNA.png
Пхото:Инстаграм принтцскрин/ тхе_тиг_мм
Oglas

Вест да се се Меган Маркл потенцијално враћа на своју омиљену платфрому, Инстаграм, је музика за уши њеним фановима као и љубитељима моде.

Меган је пре удаје за принца Харија била веома активна на Инстаграму, а водила је и своју лајфстајл старницу ТхеТyг. Она је на овом месту приказивала детаље са путовања, рекламирала своје омиљене производе и идеје за које се залаже. Принц Хари је у својим мемоарима написао, да је лепу глумицу управо на Инстаграму приметио, када је снимила смешни видео носећи дуге уши уз помоћ филтера. А онда је након уласка у краљевску породицу, свој блог као и Инстаграм налог угасила.

Минималистичка модна муза, која је раније ове недље прославила свој 42.рођендан, доспела је поново у жижу јавности јер њени фанови мисле да су ушли у траг њеном личном налогу на Инстаграму.

То је јавни налог @мегхан, који нема још ни једну објаву, а на насловној страни се налази слика цвећа.
Преко ноћи, број пратилаца странице је нагло порастао са око 3.000 на скоро 50.000.

За сада остаје непознато да ли овај налог заправо припада Меган или не, али је у интервјуу за Тхе Цут прошле године рекла следеће:

''Желите да знате једну тајну? Враћам се...на Инстаграм''.

Овај налог је заправо активан око годину дана, и наводно је креиран непосредно пре него што је покренула свој, сада већ угашен подкаст ''Архетипови''.

Довољно је рећи да ће многи нестрпљиво освежавати своје фидове чекајући први пост...

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas