Oglas
· · Komentari: 0

Da li se Megan Markl konačno vratila na Instagram? Vojvotkinja do Saseksa je bila veoma aktivna blogerka dok se bavila glumom

Obožavaoci misle da je jedan nalog lično njen

1691400638_Megan-m-NASLOVNA.png
Photo:Instagram printcskrin/ the_tig_mm
Oglas

Vest da se se Megan Markl potencijalno vraća na svoju omiljenu platfromu, Instagram, je muzika za uši njenim fanovima kao i ljubiteljima mode.

Megan je pre udaje za princa Harija bila veoma aktivna na Instagramu, a vodila je i svoju lajfstajl starnicu TheTyg. Ona je na ovom mestu prikazivala detalje sa putovanja, reklamirala svoje omiljene proizvode i ideje za koje se zalaže. Princ Hari je u svojim memoarima napisao, da je lepu glumicu upravo na Instagramu primetio, kada je snimila smešni video noseći duge uši uz pomoć filtera. A onda je nakon ulaska u kraljevsku porodicu, svoj blog kao i Instagram nalog ugasila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry (@the_tig_mm)

Minimalistička modna muza, koja je ranije ove nedlje proslavila svoj 42.rođendan, dospela je ponovo u žižu javnosti jer njeni fanovi misle da su ušli u trag njenom ličnom nalogu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry (@the_tig_mm)

To je javni nalog @meghan, koji nema još ni jednu objavu, a na naslovnoj strani se nalazi slika cveća.
Preko noći, broj pratilaca stranice je naglo porastao sa oko 3.000 na skoro 50.000.

Za sada ostaje nepoznato da li ovaj nalog zapravo pripada Megan ili ne, ali je u intervjuu za The Cut prošle godine rekla sledeće:

''Želite da znate jednu tajnu? Vraćam se...na Instagram''.

Ovaj nalog je zapravo aktivan oko godinu dana, i navodno je kreiran neposredno pre nego što je pokrenula svoj, sada već ugašen podkast ''Arhetipovi''.

Dovoljno je reći da će mnogi nestrpljivo osvežavati svoje fidove čekajući prvi post...

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas