Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Да ли сте ово ОЧЕКИВАЛИ? Певачица Милица ПАВЛОВИЋ отворила душу о посебном односу са САШОМ МАТИЋЕМ (ФОТО)

Млада певачица никада није крила да има посебан однос са Сашом Матићем

1657387037_milica-i-sasa.png
Фото: InstagramScreenShot/senoritamilica
Oglas

Атрактивна млада певачица Милица Павловић у јеку је медијске пажње због песме "Проверено", а онда се огласила и на друштвеној мрежи Инстаграм и открила у каквом је односу са певачем Сашом Матићем. Наиме, Павловићева и Матић имају посебан колегијални однос, међусобно се подржавају и посебно уважавају, а резултат тога је и дуетска песма "Око моје" која од прошле године броји милионе прегледа на каналима на Интернету.

Прочитајте још: Одмерено и са СТИЛОМ: Ево како је славна српска водитељка и КЊИЖЕВНИЦА заблистала на ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ (ФОТО)

У жељи да најави њихове наступе, Милица Павловић је обелоданила шта мисли о свом колегини и знела нис комплимената на рачун његових песама и емоције коју он преноси на своју публику. Објава је за кратко време добила на хиљаде лајкова.

Прочитајте још: Свете биљке које ће вас штитити уколико их будете гајили у свом дворишту: Ове 4 биљке ће вам помоћи, а могу имати и лековито дејтво (ФОТО)

- Око моје, ваш и мој Сале… Увек сам волела његове концерт… Пуне емоција, изврсних музичара и чаробних мелодије које красе његов опус… Његова душа чиста која сија најсјајније на свету - написала је Милица Павловић на објави на коју су одмах реговали и администратори официјалног налога Саше Матић и оставили срце у коментару након објаве. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas