Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ste ovo OČEKIVALI? Pevačica Milica PAVLOVIĆ otvorila dušu o posebnom odnosu sa SAŠOM MATIĆEM (FOTO)

Mlada pevačica nikada nije krila da ima poseban odnos sa Sašom Matićem

1657387037_milica-i-sasa.png
Foto: InstagramScreenShot/senoritamilica
Oglas

Atraktivna mlada pevačica Milica Pavlović u jeku je medijske pažnje zbog pesme "Provereno", a onda se oglasila i na društvenoj mreži Instagram i otkrila u kakvom je odnosu sa pevačem Sašom Matićem. Naime, Pavlovićeva i Matić imaju poseban kolegijalni odnos, međusobno se podržavaju i posebno uvažavaju, a rezultat toga je i duetska pesma "Oko moje" koja od prošle godine broji milione pregleda na kanalima na Internetu.

Pročitajte još: Odmereno i sa STILOM: Evo kako je slavna srpska voditeljka i KNJIŽEVNICA zablistala na CRVENOM TEPIHU (FOTO)

U želji da najavi njihove nastupe, Milica Pavlović je obelodanila šta misli o svom kolegini i znela nis komplimenata na račun njegovih pesama i emocije koju on prenosi na svoju publiku. Objava je za kratko vreme dobila na hiljade lajkova.

Pročitajte još: Svete biljke koje će vas štititi ukoliko ih budete gajili u svom dvorištu: Ove 4 biljke će vam pomoći, a mogu imati i lekovito dejtvo (FOTO)

- Oko moje, vaš i moj Sale… Uvek sam volela njegove koncert… Pune emocija, izvrsnih muzičara i čarobnih melodije koje krase njegov opus… NJegova duša čista koja sija najsjajnije na svetu - napisala je Milica Pavlović na objavi na koju su odmah regovali i administratori oficijalnog naloga Saše Matić i ostavili srce u komentaru nakon objave. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas