Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Да се она пита, била бих обучена као часна сестра": Наташа Беквалац насмејала изјавом о мајци Мири и њеним строгим критеријумима

"То не иде уз моју природу"

1691495857_bekvv.jpg
Фото: ATA images
Oglas

Наташа Беквалац важи за једну од најлепших певачица, али и најискренијих. Недавно је прокоментарисала и строге критеријуме њене мајке Мире који се не уклапају у њену слободнију природу:

- Ја да питам њу за мишљење и да је чекам веровато бих била обучена као часна сестра. То не иде уз моју природу и слободу коју носим у себи - рекла је за "Курир".

Новинаре је занимало ко је за њу краљица приморја међу певачицама:

- Ја не гледам себе тако. Немам то као ко је најјачи и ко доминира. Мало немам тај ментални склоп певачице да бих одговорила на то питање. Оно што ми је драго јесте да ја имам своју публику - закључила је.

Подсећамо, мајка Наташе Беквалац по први пут је признала шта замера ћерки у интервјуу који је дала за емисију "Амиџи шоу":

- Замерам јој на тим халтерима, воли да се разголити, груди да разголити, тур да разголити, али нема разлога. Доста су људи видели, вец 20 и кусур је она на сцени и стално то гледају, дај да виде нешто друго. Песму волим да јој похвалим, код ублачења увек имам неку замерку, имам некад и код певања, али она каже да то тако треба, кад је то већ снимљено шта је ту је, али имам право да кажем своје мишљење - испричала је Мира, па открила како Наташа реагује на критике:

- Није јој баш драго када кажем тако, некад се окрене и оде и онда ја испитујем шта се десило, ако си ме питала, рекла сам ти, не могу да променим, али ти кажем шта се мени као гледаоцу, мајци или жени не допада.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas