Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принцеза Дајана у чувеном интервјуу открила шта мисли о Чарлсу као будућем краљу: "Жеља ми је да мој муж нађе душевни мир"

Дајана је две године пре трагичне погибије дала интервју у коме је открила бројне детаље

1662964477_e7f9c33d00b363335fc13245e6b2ef5fb1fb6e02.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пред крај свог живота, принцеза Дајана није била одушевљена идејом да Чарлс постане краљ. Дајана је у интервјуу за ББЦ Панораму у новембру 1995. године, две године пре него што је трагично преминула, говорила о његовој способности будућег краља.

Током интервјуа за Панораму, новинар Мартин Башир упитао је Дајану:

- Да ли мислите да би имало више смисла, у светлу брачних потешкоћа које сте ви и принц од Велса имали, да круна пређе директно на вашег сина Вилијама?

Прочитајте још:  Реченице по којима ће свет памтити КРАЉИЦУ Елизабету: Ово су мудрости које је оставила за собом

Принцеза Дајана је одговорила:

- Па, онда морате да видите да је Вилијам тренутно веома млад, па да ли желите такав терет на његова рамена у тим годинама? Тако да не могу да одговорим на то питање.

Вилијам је тада имао 13 година.

Башир је додатно притискао принцезу и питао је да ли жели да принц Вилијам наследи краљицу када постане пунолетан. Дијана је била веома одмерена и рекла:

-Жеља ми је да мој муж нађе душевни мир, а из тога произилазе и друге ствари, да.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas