Oglas
· · Komentari: 0

Princeza Dajana u čuvenom intervjuu otkrila šta misli o Čarlsu kao budućem kralju: "Želja mi je da moj muž nađe duševni mir"

Dajana je dve godine pre tragične pogibije dala intervju u kome je otkrila brojne detalje

1662964477_e7f9c33d00b363335fc13245e6b2ef5fb1fb6e02.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pred kraj svog života, princeza Dajana nije bila oduševljena idejom da Čarls postane kralj. Dajana je u intervjuu za BBC Panoramu u novembru 1995. godine, dve godine pre nego što je tragično preminula, govorila o njegovoj sposobnosti budućeg kralja.

Tokom intervjua za Panoramu, novinar Martin Bašir upitao je Dajanu:

- Da li mislite da bi imalo više smisla, u svetlu bračnih poteškoća koje ste vi i princ od Velsa imali, da kruna pređe direktno na vašeg sina Vilijama?

Pročitajte još:  Rečenice po kojima će svet pamtiti KRALJICU Elizabetu: Ovo su mudrosti koje je ostavila za sobom

Princeza Dajana je odgovorila:

- Pa, onda morate da vidite da je Vilijam trenutno veoma mlad, pa da li želite takav teret na njegova ramena u tim godinama? Tako da ne mogu da odgovorim na to pitanje.

Vilijam je tada imao 13 godina.

Bašir je dodatno pritiskao princezu i pitao je da li želi da princ Vilijam nasledi kraljicu kada postane punoletan. Dijana je bila veoma odmerena i rekla:

-Želja mi je da moj muž nađe duševni mir, a iz toga proizilaze i druge stvari, da.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas