Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Дала је име производу по Мелу Гибсону, а онда је уследио и његов одговор (ФОТО)

Једна жена из Чилеа није ни сањала да ће Мел Гибсон реаговати

1597651147_mel-gibson.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /гоодморнинг америца
Oglas

Јохана Агурто, одлучила је да свој мед који производи, назове по једном од најпопуларнијиххоливудских глумаца, Мел Гибсону.

Прочитајте још: Након спекулација да Дарко Лазић постаје отац по трећи пут, огласила певачева мајка

Производ је пласирала, а онда је доживела изненађење када су јој се јавили његови адвокати. Њен производ носи име Миел Гибсон, иако "миел" на шпанскон значи мед, а на етикети тегле се на лази слика познатог глумца из филма "храбро срце".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#мелгибсон #мелгибс

А пост схаред бy Мел Гибсон (@оффициал_мел_гибсон) он

-  Све је ишло по плану, док није стигла претња Мелових адвоката - пожалила се ова Чилеанка на друштвеним мрежама.  Адвокати славног глумца су је обавестили да мора да повуче производ са тржишта, јер није добила овлашћење за употребу лика и дела Мел Гибсона и да ако не повуче производ биће приморани да је туже. Аргуто је почела да се бави овом производњом због пандемије корона вируса, јер је остала без посла.

"За кориштење и умножавање фотографије са ликом Мела Гибсона из филма Храбро срце морате да добијете употребну дозволу. Фотографија је у власништву студија који је филм објавио -  појаснио је адвокат додавши да за овакву врсту маркетинга мора и да има посебно одобрење.

"Ни на који начин не желимо било кога да спречимо да покрене посао и оствари приход од њега, али треба знати да постоје прописани начини пословања, контаката и одобрења која претходно морате да добијете - објаснио је адвокат.

Прочитајте још: Породила се Скарлет Јохансон: Откривено име детета (ФОТО)

Ипак ова Чилеанка не жели да одустане од свог новог посла, па је њена фирма путем Твитера позвала Гибсона да јој допусти кориштење његове слике уз поруку:  - Наш мед је само за храбра срца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas