· · Komentari: 0
LEPE VESTI

Porodila se Skarlet Johanson: Otkriveno ime deteta (FOTO)

Glumica Skarlet Johanson se porodila i na svet donela zdravog dečaka

1629357152_skarlet-johanson.jpg
Foto: EPA

Suprug slavne glumice , srećne vesti podelio je na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrio i ime dečaka.

Pročitajte još: KAKO BI POZNATI IZGLEDALI DA NEMAJU MILIONE? Slike Džoni Depa, Bred Pita i ekipe DOVEŠĆE VAS DO SUZA! (FOTO)

- Ok, ok, dobili smo bebu. Ime mu je Cosmo. Jako ga volimo - napisao je ponosni tata Kolin Džost, popularni komičar i zamolio sve za privatnost.

Sinu su dali ime Cosmo

Kolinu Džostu, ovo je prvo dete, dok Skarlet Johanson ima sedmogodišnju ćerku Rouz Doroti sa novinarom Romanom Dauriakom.

- Skarlet je skrivala trudnoću, jer nije želela da privlači pažnju javnosti - otkrio je neimenovani izvor za američke medije.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Glasine o trudnoći počele su, kada su svetski mediji primetili da se Skarlet sve manje pojavljivala na premijeri novog filma "Black arrow"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.