Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас Вања Милачић ЉУБИ 18 ГОДИНА СТАРИЈЕГ АДВОКАТА, а мало ко зна да је имала тешко детињство (ФОТО)

Вања Милачић о љубави и одрастању.

1645443256_____________________0005658657.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Глумица Вања Милачић већ 15 година је у складној заједници са 18 година старијим адвокатом Божом Прелевићем, са којим има двоје деце.

Вања је претходно била у браку са редитељем Јагошем Марковићем, од кога се развела 2006. године. Тада је истакла да је крах брака тешко поднела, као и да је Јагош био њена највећа љубав.

Отпочела је везу са Божом Прелевићем, са којим је касније добила ћерку Ксенију и сина Лазара.

Како је својевремено истакла у једном интервјуу, Вања и њен невенчани супруг нису отишли пред олтар нити то планирају.

Прочитајте још: РАДИЛА МУ ИЗА ЛЕЂА: Бред ТУЖИ Анђелину због "ТАЈНЕ ПРОДАЈЕ" француског имања вредног 140 милиона евра (ФОТО)

- Мој супруг и ја не успевамо ни реченицу једно другоме да завршимо, а камоли негде да одемо. Божа и ја се нисмо венчали, нити ћемо икада, ни грађански ни црквено. Ја верујем у љубав, а не у брак - истакла је она у једном интервјуу.

Вања је својевремено у једном интервјуу испричала и да је имала тешко детињство, те да је само маштала о томе да преживи.

- Ја нисам имала баш тако бајковито детињство. Напротив, имала сам баш тешко детињство, доста турбулентно и сиромашно. Никад нисам маштала о бајкама нити, као све девојчице, о венчањима, венчаницама и удајама. Ја сам маштала да преживим - истакла је Вања у "Еxклузиву" тада.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas